جایگاه خرده فروشی در بازار جهان

داخل بازار فروش انواع اقسام روش است که هرکدام بازار مربوط به خود و همینطور راه و روش مخصوص به خود را دارد.

همواره عمده فروشی یکی از بهترین و همین طور سود آور ترین موارد بازار کار بود اما با گذشت زمان صنعت خرده فروشی نام و نشانی برای خود دست و پا کرد تا بتواند خود را میان افراد جا بیاندازد تا حدی که مشاغل عمده فروش نیز در کنار کار خود به خرده فروشی روی آوردند

خرده فروشی چیست؟

خرده فروشی شامل مواردی است که در راه فروش کالا و خدمات به مصرف کننده نهایی عرضه میشود.با گذر از تولید انبوه قدرت و توانایی از واحد های تولیدی به واحد های توزیع و فروشگاه ها و خرده فروشی ها و در نهایت به مصرف کنندگان انتقال میابد.توزیع یکی از مهم ترین موارد موجود در صنعت خرده فروشی میباشد که از مهم ترین ارکان این مهم نیز میباشد.

توزیع به زبان ساده به معنای انتقال محصول از از محل تولید به محل خرید مشتری میباشد.در واقع انتقال محصول در بهترین زمان و مکان به مشتری از وظایف مهم توزیع میباشد.

انواع خرده فروشی

همانطور که اشاره کردیم خرده فروشی دارای انواع مختلفی میباشد که از جمله آنها میتوان به سوپر مارکت ها،فروشگاه های تخفیف دار،فروشگاه های تخصصی و فروشگاه کار خانه اشاره کرد.

1.سوپر مارکت ها

سوپر مارکت ها به زبان ساده یک خوار و بار فروشی مدرن هستند که با امکان سلف سرویس در صنعت مواد غذایی و همین طور در بعضی از مواد غیر غذایی فعالیت انجام میدهند.در واقع این صنعت تمرکز بیشتری روی صنعت FMCG دارد.

FMCG به معنای تند مصرفی کالاها و سرعت بالا در این صنعت میباشد.چیدمان در سوپرمارکت ها از مهم ترین ارکان میباشد زیرا باید به گونه ایی انجام بپذیرد که مشتری در سریع ترین زمان به نیاز خود دست پیدا کندم.

2.فروشگاه های تخفیف دار(Discountstore)

8170 orig

همانطور که واضح است این فروشگاه ها در تخفیف بالا در محصولات و در عوض گردش مالی بالا و سرعت بسیار زیاد در فروش کالا ها فعالیت دارند.رمز و راز این فروشگاه ها در خرید انبوه از تامین کنندگان و پخش محصولات از محل تامین کنندگان به محل حضور مشتری و حذف هزینه های سرسام آور در محل فروشگاه میباشد.

3.فروشگاه های تخصصی

این دسته از فروشگاه ها به محدودیت در انواع محصول شهرت دارند.در واقع این فروشگاه ها با تمرکز خاص روی یک یا دو محصول نسبت به تنوع محصولات خود کمتر ولی در کیفیت محصولات خدمات ارزنده ایی را عرضه مینمایند.این فروشگاه ها عمدتا در حوضه پوشاک مردانه،زنانه و یا بچگانه و همین طور در کالا های ورزشی فعالیت مینمایند.

4.فروش کارخانه ها

این محصولات تحت عنوان تولیدکنندگانی است که محصولات را به صورت مستقیم و با قیمت پایین به دست مشتریان میرسانند.این نوع فروشگاه ها همیشه برای کارفرمایان و همین طور مشتریان جذاب است زیرا هیچ واسطه ایی در میان وجود ندارد و باعث حاشیه سود بالاتر مخصوصا در خرید نقدی میباشد.

شاخص خرده فروشی و بهترین خرده فروشان

شاخص خرده فروشی(RS) نشانگر میزان نبض انقباض و یا گسترش اقتصاد میباشد.شاخص های مثبت همواره در صنعت خرده فروشی معمولا باعث ایجاد حرکات مثبت در بازار های سهام میباشد.تغییرات عمده نیز تغییر مستقیمی با شاخص خرده فروشی دارد که خبر خوبی برای خرده فروشان عمده و کسبو کار های بزرگ میباشد.

از جمله بهرتین و موفق ترین کسب و کار ها در صنعت خرده فروشی را میتوان به والمارت،آمازون،هلدینگ علی بابا و کاسکو اشاره کرد که با میزان سود های شگفت انگیز در این زمینه پر قدرت فعالیت انجام میدهند.البته که این کسب و کار های بزرگ از منبعی به نام سایت برای گسترش فعالیت خود استفاده میکنند

در نتیجه

همواره شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری با یکپارچگی نرم افزار های حسابداری و همین طور با ایجاد شرایط متنوع برای کارفرمایان و همین طور اطلاع رسانی های مربوط به این نوع مشاغل همواره کمک شایانی به کسبو کار ها میکنند.شرکت یارا سیستم نیز با استفاده از مدرن ترین تکنولوژی ها از جمله دیجیتال مارکتینگ و هوش مصنوعی به این مهم کمک میکند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *