امروزه با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی، اکثریت افراد با راحت ترین وسریعترین راه ها به سمت اهداف خود میرود.یکی از این اهداف برای مثال خرید میباشد.حالا خرید چه چیزی؟همه چیز.به قول فروشگاه های بزرگ از شیر مرغ تا جان آدمیزاد.افراد برای تهیه موارد مورد نیاز خود به فروشگاه ها و شهروند ها راهی میشدند.زمانی گذشت و مراکز تجاری خود را نشان دادند.
چرا مراکز تجاری؟
با ورود مراکز تجاری به بازار تحول شدیدی در فروشگاه ها و حتی برای برند ها به وجود آمد.تبلیغات مردمی آن زمان از قبیل(تصور کنید دیگر نیازی نیست برای خرید روغن و لباس به دو مکان مختلف بروید و همه در یک مکان زیبا با کارایی های بسیار بالاتر در اخیتار شما قرار میگیرد)بود.
برند ها به واسطه استقابل از مراکز تجاری و مال ها توانستند رشد بسیار چشمگیری در فروش و مدیریت مارکتینگ خود داشته باشند.با گذشت زمان برند ها با گرفتن تعداد زیادی از مغازه های مراکز تجاری اقدام به گسترش کسب و کار خود کردند و همین مهم باعث شد مراکز تجاری یا همان مال ها به گسترش حداکثری و حتی به مراکز تفریحی و گردشگری برای توریست ها تبدیل شود.
بهترین مال های ایران؟
ایران نیز همانند مابقی کشور ها از این قبیل مستثنی نماند.با احداث مال های بسیار زیبا و بزرگ همراه با مراکز تفریحی و رستوران ها و مراکز خرید با انواع و اقسام تنوع ها در ایران مخصوصا در پایتخت احداث شد.
از بهترین مال های ایران میتوان به
- مرکز تجاری اوپال تهران
- سیتی سنتر اصفهان
- ارگ سنتر تهران
- خلیج فارس شیراز
- پالادیوم تهران
و بسیار مال های جذاب و بزرگ دیگر که در این مطلب جای برای ارائه نیست
بزرگ ترین مال خاورمیانه
ایرانیان همواره با بهترین مال ها در خاورمیانه از نظر بزرگی و زیبایی در رقابت بودند. تا اینکه چشمه ایی خروشان در دل این جنگل سر باز کرد.
در اوایل سال 97 خبری آمد که قرار است بزرگترین مال خاورمیانه در ایران و در تهران احداث شود با نام ایران مال.
ایران مال مرکز تجاری بود ولی این با همه آنها فرق داشت.با یکی از زیباترین کتابخانه های جهان یکی از پیشرفته ترین آب نما های موزیکال در جهان ،پیست یخ منحصر به فرد،هتلی بینظیر،سالن کنفراس،سالن موسیقی و… احداث شد.
همه چیز خوب پیش میرفت تا اینکه تحریم ها برای ایران اخذ شد.اکثر برند های معتبر مجبور به ترک ایران شدند و ایران نیز از این قاعده مستثنی نماند.حال چه باید میکرد؟
نحوه نوین اجاره
مهندسان ایرانمال به این نتیجه رسیدند که اگر اجاره های خود را به همان شکل قبل بگیرند ممکن است خیلی از مغازه های دیگر نیز خالی شوند. به همین دلیل راه حلی یافت
آنها طرح درصد از فروش را پایگذاری کردند.حال به چه شکلی بود؟
افراد دیگر الزام به پرداخت کامل اجاره های خود نبودند.در این طرح افراد نصف و یا یک سوم اجاره کامل خود را پرداخت و مابقی اجاره خود را درصدی از فروش پایه گذاری میکردند.برای مثال شما فردی هستید که مغازه ایی در ایرانمال اجاره کرده اید.اجاره مغازه شما یک میلیون تومان است اما شما پانصد هزار تومان پرداخت و مابقی اجاره را از درصدی از فروش شما در یک ماه محسابه میکنند.این طرح هم به نفع مستاجران بود هم به نفع مال ها.فرد نیاز نبود که اجاره خود را کامل بپردازد و و درصد فروش برای انها محاسبه میشود حالا اگر واقعا مشتریی در پاساژ وجود نداشت شما هم درصدی به مال نمیدهید اما اگر فروش بالاست درصدی از فروشتان را به مال ها میدهید.این نحوه واجد شرایطی نیز بود.از جمله این شرایط به متراژ مغازه ها و همین طور میزان ورودی بود.هرچه متراژ بزرگتر باشد اجناس بیششتری قابل مشاهده و در نتیجه فروش بالاتری خواهد بود.
اما میزان ورودی چگونه اندازه گیری میشود؟
(people count)میزان ورودی
میزان ورود افراد به فروشگاه،مال و مغازه شما یکی از مهم ترین عامل های شمارشی میباشد.خوشبختانه تکنولوژی این موضوع به دست جهانیان رسید.
People count نرم افزاری بود برای میزان ورودی ها.هنگامی که افراد از این درب وارد فروشگاه میشوند توسط این نرم افزار
شمارشگر افراد توسط دوربین شناسایی و شمرده میشوند.سپس این اطلاعات جمع آوری شده و در پایان هر روز و یا هر هفته میتوان آمار دقیقی از مشتریان داشت.
امروزه در کشور خودمان در بسیاری از شهروند ها و مال ها این تکنولوژی استفاده میشود.
امروزه بسیاری از مال ها و مراکز تجاری و فروشگاه ها از این سیستم ها برای افزایش فروش و میزان مشتری خود استفاده میکنند و همواره از این طریق ها به اهداف خود میرسند.استفاده از راه های مراکز فروش بزرگ برای کسب و کار های خود میتوانند یکی از بهترین عوامل برای گسترش مشاغل شما باشد.
بدون دیدگاه